UFO’s en WIP’s…

Nee ik heb mijn hoofd er echt nog wel bij hoor… Maar wilde dit onderwerp toch eens met jullie delen!
Voor degene die niet geheel bekend zijn met deze afkortingen even een uitleg. In crealand worden ze veelvuldig gebruikt en staan voor:

UnFinishedObjects (UFO) en
Work In Progress (WIP).

Iedere crealady heeft er wel een paar liggen… ik heb er iets meer dan een paar! (nu maar hopen dat mijn lief dit berichtje niet leest 😉 )

En ik ga eerlijk zijn… ik heb ze op de foto gezet en zal ze met jullie delen. Hopelijk kan ik dan het komende jaar ook de WIPs en UFOs die af zijn geraakt met jullie delen!! Jullie zijn dus nu even mijn stok achter de deur…

Ok… een overzicht:
(wanneer je op de foto’s klikt kom je (waar t kan) bij het originele patroon terecht!)

Dit moet uiteindelijk een pompoen worden, naar een patroon van MalaDesign! Zij heeft zulke gave dingen, alleen trek er wel even wat tijd voor uit, want ze zijn vaak groot… Maar die uitdaging ga ik keer op keer aan! Meer patronen staan op mij te wachten in mijn dropbox 😉 Hoop voor Halloween 2014 hem af te hebben zodat ik hem neer kan zetten! 

Ik wilde graag een kabelkussenhoesje haken… ik ben op toer 3 blijven steken. Wordt Vervolgd!

Op de facebookgroep Dutch Crochet kwam ik een keer dit schatje tegen! Nog een paar toeren en hij is af… Kantje 1 van de 2 dan…

Volgens mij was het op het blog van haakkamer7 dat ik dit idee tegen kwam! In het midden een granny circle en vervolgens weer een granny square er van maken… Ik ben dus nu in de fase van de granny square maken! 

Dit moet uiteindelijk Miss Wooly worden, naar het patroon van Tessa van Riet! Eerst nog even een hoop vulling gaan halen…

Tja en da dit… Ik heb het gemaakt maar ben echt even kwijt waarom, waarvoor en bij welk patroon hij hoort… EUHMMMMMM 

Dit wordt uiteindelijk een herfstkrans… Gelukkig heb ik nog even! De rode kleur is op dus die wil ik eerst graag gaan bestellen! 

Naast haken ben ik ook best gek op borduren, hier twee bijna klare werkjes… Bij de bovenste moet ik de stiksteekjes her en der nog toevoegen. Bij de onderste moeten er nog details met glitterdraad toegevoegd. Heerlijk denk ik, straks in de tuin! En dan misschien wel een nieuw project! (zei ik dat echt???) 

Dit is mijn nieuwste project. Ik ga een kussenhoesje haken met driehoekjes. Het idee kreeg ik via een blogbericht van Bees & Appletrees. Het origineel komt van MarrRose. Het is denk ik nog even priegelen met de zijkanten, maar dan komt het best goed… OOit! 

En dan (voor nu) de laatste: de kerstboom van Mala Design, helaas door de verhuizing niet aan toegekomen om hem voor kerst af te hebben, maar kerst 2014 moet toch echt wel gaan lukken.. 
Hopelijk zijn jullie niet te erg geschrokken van mijn overdaad aan WIP’s en UFO’s! Ik moet namelijk heel eerlijk zeggen: als ik weer verder ga opruimen in mijn creakamer dat ik waarschijnlijk nog wel meer tegenkom… Ik weet wat mij te doen staat dus de komende tijd. Dingen afmaken…
En dat doe ik soms best wel hoor… Gewoon even wachten tot mijn berichtje van morgen…
Liefs Karin
PS: nog iets voor op mijn to do lijst van 2014: betere foto’s maken, bewerken en plaatsen… 

Advertenties

2 gedachtes over “UFO’s en WIP’s…

  1. Dank voor het terug linken! Oeh, da’s een heerlijke lijst met wips/ufo’s ….. allemaal zeer de moeite van het afmaken waard! Leuk ook dat je een driehoekkussen aan het maken bent – zien er goed uit! Ben er zelf ook net weer een aan het maken – die zijkanten aan elkaar zetten is idd een gepriegel, maar lukt uiteindelijk altijd wel weer en dan ziet het resultaat er wel erg gaaf uit. Succes! Marianne xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s